top of page
illustratie gewoon lekker galmen kopiëren.jpg

GEWOON LEKKER GALMEN

MET JE KOOR

Een dirigente van een gemengd koor merkt, na onze workshop, verbaasd op: 'Tjonge, wat een leven in dit lied! Als jullie dat zaterdag bij het optreden ook zo doen...'. En ja, dat doen ze!

MET JE TEAM

Zing jij bij een koor, of ben jij dirigent van een koor? Verlang jij naar meer Lef, meer Vrijheid, meer Body en meer Diepgang met jouw koor? Waardoor de muziek die jullie maken het publiek bij de kladden grijpt?

Nodig improviserend pianist Arie Kraak en stem- en expressie specialist Jolanda Mulder eens uit, voor een verrassende workshop (van een dag, of dagdeel).

Stel dat jullie team een koor is, en het beleid dat jullie uitvoeren een muziekstuk.

Hoe klinken jullie? Welke stijl hebben jullie gekozen? Wie zingt het hoogste lied? Wie voert of voeren de boventoon? Wie zorgt voor de basis, voor het ritme, de structuur? Wie is de aanjager? Wie zingt de eerste stem, de tweede, of juist de derde? Wat is de stijl van de dirigent, de teamleider? Is er ruimte voor eigen inbreng, een eigen invulling, initiatief? En voelt iedereen zich hier goed bij? Of zou je, als dirigent of koorlid, wel eens iets anders willen proberen?

Deze vragen en andere worden beantwoord in een muzikale workshop met improviserend pianist Arie Kraak en stem- en expressie expert Jolanda Mulder.

Kan jullie team deze opschudding wel gebruiken? Neem nu contact op voor de mogelijkheden en een offerte op maat.

Wij spelen graag in op specifieke vragen van het team of het koor, en maken van iedere workshop iets bijzonders. Door te spelen met stem, techniek, improvisatie, verschillende stijlen, mise-en-scène, lichaam, woorden en klank wordt het koor opgeschud en door elkaar gerammeld, waardoor een nieuw geluid gaat klinken.

Neem contact op voor meer informatie en een offerte op maat.

HANDBOEK GEWOON LEKKER GALMEN

Wil je eerst meer lezen over Jolanda's werkwijze? Jolanda schreef het Handboek Gewoon Lekker Galmen. Een boek vol oefeningen, ervaringen, suggesties. Bea zegt hierover: 'Wat een héérlijk boek! Het inspireert me meteen om lekker te gaan galmen!'

 

OP MAAT
bottom of page